ΤΟΜΕΙΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Προσωρινή απασχόληση

Η εταιρεία μας, κατανοώντας τις ανάγκες της επιχείρησής σας, προσφέρει λύσεις για τις εποχικές σας ανάγκες ή  έκτακτες ανάγκες σας, βρίσκοντας άμεσα προσωπικό για όσο διάστημα χρειαστείτε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος αλλά και προσφέροντας πλήρεις υπηρεσίες.

Υποστήριξη επιλογής ανθρώπινου δυναμικού

 

Έχουμε όλα τα κατάλληλα εργαλεία στελέχωσης, διατηρώντας μια βάση δεδομένων με βιογραφικά σημειώματα που μπορούν να καλύψουν διάφορες ειδικότητες. Η αξιολόγηση αυτών γίνεται μέσω συνεντεύξεων με τους εκπροσώπους μας μέχρι να επιλεγεί το κατάλληλο προσωπικό για να ικανοποιήσει τις δικές σας ανάγκες.

Εύρεση και επιλογή προσωπικού

Αξιοποιώντας και αξιολογώντας τον αριθμό των βιογραφικών σημειωμάτων που φτάνουν καθημερινά στα χέρια μας, σας συνιστούμε να επιλέξετε ειδικευμένα άτομα με εμπειρία και δεξιότητες για να καλύψετε τις μόνιμες θέσεις εργασίας σας

Διαχείριση μισθοδοσίας

Η εταιρεία μας, μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρει, εγγυάται την άψογη διαδικασία πρόσληψης και μισθολογικής διαχείρισης , διευκολύνοντας άμεσα την εταιρεία σας από τη χρονοβόρα διαδικασία για να συνεργαστείτε μαζί μας.

Υπηρεσίες καθαριότητας​
 
 

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η PVL Effective Development, με ισχυρή παρουσία στον τομέα των υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες του ομίλου στην Ελλάδα, εδρεύει στη Λιβαδειά και απασχολεί πάνω από 600 εργαζόμενους καθημερινά.

    Στόχος της εταιρείας είναι

  • η σταδιακή ανάπτυξη της 

  • η διατήρηση της καλής φήμης που έχει δημιουργήσει

  • η ικανοποίηση των ατόμων που προσλαμβάνει

  • η ανάπτυξη και διατήρηση της αμοιβαίας αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης μεταξύ των εταιρειών που συνεργάζεται.

OI ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ

 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Άμεση εξυπηρέτηση, μεγάλη εμπειρία στην ιδιοκτησία, πολύ συνεργαζόμενοι και άριστοι επαγγελματίες. Είχαν δώσει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις

Κ.Κωνσταντινίδη

Berling S.A

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
PVLEFFD

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

PVL EFFECTIVE DEVELOPMENT

3ο χιλιόμετρο Λειβαδιά Αθηνών Λιβαδειά 32100

Βοιωτία

Email: recruitment@pvleffd.gr

Τηλ .: +30 22610 26384

Για περισσότερες πληρ, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

 

Privacy Policy

© 2019 Pavlou Effective Development

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon